Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: به منظور تامین نظر شورای نگهبان، طرح ساماندهی صنعت خودرو اصلاح شد که براساس آن خودرو به صورت محدود وارد کشور می‌شود.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن: واردات محدود خودرو به کشور انجام خواهد شد.

«روح الله عباس پور» افزود: کمیسیون صنایع درصدد واردات مدیریت شده خودرو بدون فشار به منابع ارزی است و در این نشست وزیر صنعت، معدن و تجارت از کمیسیون خواست برای ساماندهی بازار خودرو مهلتی تعیین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا که وی برنامه‌ای ۶ ماهه برای مسائل مربوط به صنعت خودرو مانند افزایش تولید، تعدیل قیمت و... دارد.
نماینده مردم بوئین زهرا و آوج در مجلس تاکید کرد: به رغم اینکه وزارت صمت و معاونت ارزی بانک مرکزی به دلیل ارز موردنیاز با واردات خودرو مخالف هستند ولی کمیسیون صنایع و معادن به دنبال واردات خودرو بدون تحمیل فشار به منابع ارزی کشور است.
علی صبوری، کارشناس صنعت خودرو در گفت و گو با خبرنگار ایران اکونومیست در ارتباط با واردات خودرو گفت: واردکنندگان خودرو درخواست واردات خودرو بدون انتقال ارز داشتند و با توجه به مخالفت های وزارت صمت و انجمن ها بالاخره در مجلس این موضوع مصوب شد.
وی در ادامه این گونه بیان می کند: این موضوع که با واردات خودرو بدون انتقال ارز، ارزهای خارج از کشور تبدیل به کالا می شود و به ایران باز می گردد بسیار خوشایند خواهد بود اما زمانی که از جانب خودروسازان داخلی به مدت ۵سال درخواست یک میلیارد دلار بدون انتقال ارز برای قطعه و خودرو سازی شد، مورد توجه قرار نگرفتند در صورتی که اگر محقق می شد بسیاری از خط تولیدهای خودروسازی از کار نمی افتاد و اکنون در زمینه قطعات ریز تراشه و الکترونیکی خودروسازی مشکلات بسیاری وجود نداشت.
علی صبوری تاکید کرد: گفته ها حاکی از آن است که ۳ میلیارد دلار ارز بدون انتقال برای واردات خودرو پرداخت می شود در حالی که یک میلیارد دلار ارز که باعث ارزش افزوده و ایجاد شغل می شد به خودروسازان داخلی پرداخت نشد.
این کارشناس صنعت خودرو گفت: اگر واردات خودرو با قاعده مشخص و اصول معینی انجام شود مشکلی به وجود نمی آید و از آن جایی که برای واردات خودرو سقف مشخصی تعیین شده است و قیمت خودروهای وارداتی قابل مقایسه با خودروهای داخلی نیست، واردات خودرو تاثیر چندانی بر بازار خودروهای داخلی نخواهد گذاشت.
صبوری افزود: امیدوارم بعد از واردات خودرو، خدمات و قطعات پس از فروش خودروهای وارداتی هم تامین شود و مردم پس خرید این خودروها دچار مشکل نشوند.

 

زهرا قرمزچشمه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: واردات خودرو بدون بدون انتقال ارز کمیسیون صنایع صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۳۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد

یک تولیدکننده سیمان اعلام کرد: ارزان فروشی سیمان صادراتی باعث شد بعد از عراق، کشور امارات عربی متحده نیز واردات سیمان و کلینکر از ایران را به استناد قوانین ضد دامپینگ با گذاشتن تعرفه گمرکی ۶۷ درصدی عملاً ممنوع نماید. - اخبار اقتصادی -

ابراهیم غلام زاده در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه متأسفانه با سیاست گذاری های اشتباه در بازار صادراتی عراق باعث از دست رفتن این بازار بزرگ شده‌ایم، گفت: در حال حاضر علاوه بر کشور امارات ، سایر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس همچون کویت و عمان نیز در صدد اعمال محدودیت به استناد قوانین ضد دامپینگ هستند.

وی افزود: به دلیل تفاوت قیمت سیمان داخلی و قیمت های جهانی سیمان که یک اختلاف حدوداً 50 درصدی دارند، واسطه‌ها سیمان را به قیمت داخلی خرید کرده و با کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف صادر می‌نمایند  و این باعث آسیب به بازارهای صادراتی سیمان ایران شده است.

این تولیدکننده سیمان تصریح کرد: پیش از این صادرات سیمان صرفاً توسط کارخانجات سیمان مجاز بود که همین باعث کنترل بهتر بازارهای صادراتی می شد اما متاسفانه در یکی دو سال اخیر این ممنوعیت برداشته شده و در حال حاضر هر شخصی می تواند بهر قیمتی صادرات سیمان و کلینکر انجام دهد و به قیمت داخلی خرید نموده و صادر نماید.

به گفته وی، عمده ارزان فروشی صادراتی متأسفانه توسط کارخانجات دولتی و شبه دولتی اتفاق می افتد.

غلام زاده اضافه کرد: در حال حاضر وزارت صنعت معدن تجارت باید با ورود به موضوع قیمت سیمان و کلینکر صادراتی مانع از دست رفتن بازارهای صادراتی کشور شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قانون حمایت از مستأجران جور شد
  • خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • جنجال جدید شهرداری تهران درباره واردات اتوبوس
  • وارث بیشتر ارز کشور؛ مونتاژکاران/ خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است